Κλινική Άγιος Γεώργιος - Αλυκές Βόλου

Πληροφορίες Για Συνοδούς

Επικοινωνία

Email

aggeo@otenet.gr

Εργαστήριο COVID-19

Επισκεπτήριο και Εισαγωγή ασθενών

Πληροφορίες Και Συχνές Ερωτήσεις

ώρες Επισκεπτηρίου

Κανόνες Εισαγωγών και Επισκεπτηρίου:

Συχνές ερωτήσεις για Εισιτήριο και Νοσηλεία

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας πρέπει να καλέσετε στο γραφείο κίνησης στο 24210 78540 και να γνωστοποιήσετε οτι επιθυμείτε να κάνετε εισαγωγή στην κλινική μας και να εξηγήσετε την κατάσταση υγείας του ασθενή.

Θα σας ζητηθεί: το ονοματεπώνυμο σας, το ασφαλιστικό σας ταμείο, και η θέση που επιθυμείτε να νοσηλευτείτε.

Το γραφείο κίνησης ασθενών θα σας ειδοποιήσει το συντομότερο δυνατό για το πότε μπορεί να γίνει η εισαγωγή στην κλινική, εξασφαλίζοντας την συγκατοίκηση του ασθενούς με άτομα τις ίδιας ηλικίας και διάγνωσης. 

Την αστυνομική ταυτότητα του ασθενή που θα εισαχθεί

Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ)

Στοιχεία του ασφαλιστικού σας φορέα (AM)

ΑΜΚΑ

Προσωπικά είδη που σας είναι απαραίτητα

Παρακαλείστε να μην φέρετε τιμαλφή ή άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Σε περίπτωση απώλειάς τους η κλινική δεν φέρει καμία ευθύνη.

Χρήσιμο θα ήταν να προσκομίσετε κατά την εισαγωγή προηγούμενες ιατρικές εξετάσεις και την φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει ο ασθενής.ά

Όταν ένας ασθενής έρχεται για εισαγωγή στην κλινική μας φροντίζουμε:

  • Να προγραμματίσουμε με τον συνοδό την ώρα άφιξης και τον τρόπο μεταφοράς (με ιδιωτικό όχημα ή με ασθενοφόρο) έτσι ώστε να είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για την πρώτη αξιολόγηση.
  • Να διαβάσουμε το ιστορικό του, την αγωγή φαρμάκων που πιθανώς να έχει ήδη.
  • Να κάνουμε πλήρη αξιολόγηση κατά περίπτωση (αιματολογικές, ακτινολογικές εξετάσεις κλπ).
  • Να έρθουμε σε επικοινωνία με τον συνοδό σχετικά με αναλώσιμα που πιθανώς να χρειάζεται ο ασθενής.
  • Να τον τοποθετήσουμε σε δωμάτιο με άτομα παρόμοιας κατάστασης υγείας με αυτόν.
  • Να του παρέχουμε πρωτογενή φροντίδα για την καλύτερη δυνατή εναρμόνιση με το περιβάλλον (μπάνιο, καθαριότητα, φαγητό και αγωγή φαρμάκων).

Δεν επιτρέπουμε την παραμονή συνοδών και επισκεπτών πέρα των ωρών επισκεπτηρίου. 

Σύμφωνα με τον κανονισμό φροντίδας των ασθενών μας, δεν παρέχουμε την δυνατότητα αποκλειστικής νοσοκόμας καθώς παρέχουμε ήδη πολύ κοντινή παρακολούθηση και φροντίδα σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως όλο το 24ωρο. 

Εντός του νοσηλίου περιλαμβάνεται η φροντίδα, καθαριότητα, σίτιση, φαρμακευτική αγωγή, ιατρικές εξετάσεις, ιατρική περίθαλψη και φυσικοθεραπεία του ασθενή.

Εάν υπάρχει κάποια εξέταση που να μην καλύπτεται από το νοσήλιο θα ενημερωθείτε από εμάς κατά την εισαγωγή ή κατά την διάρκεια της νοσηλείας εφόσον χρειαστεί.

Η ιατρική ομάδα περιλαμβάνει νευρολόγο, παθολόγο, γενικό ιατρό, καρδιολόγο και ορθοπαιδικό καθώς και άλλες ειδικότητες στα εξωτερικά μας ιατρεία

Η κλινική συνεργάζεται με ειδικό διατροφολόγο-διαιτολόγο έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωστή διατροφή των ασθενών, με υγιεινά και γευστικά γεύματα σύμφωνα πάντα με τις ιατρικές οδηγίες του κάθε ασθενή.

Η Κλινική μας έχει πάνω από 40+ χρόνια εξειδίκευσης σε ασθενείς που πάσχουν από άνοια με πάνω από 7.000 ιατρικές περιπτώσεις να έχουν περάσει από την κλινική μας.

Κάθε ασθενής θα έχει “φροντίδα μάνας προς μωρού παιδιού” στην κλινική μας καθώς αυτό έχει διαπιστωθεί ως το καλύτερο φάρμακο για την συγκεκριμένη εγκεφαλοεκφυλιστική ασθένεια.

Χρειάζεστε κάποια εξέταση ή ραντεβού με γιατρό;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για ραντεβού, εξέταση ή άλλο ιατρικό θέμα

Επικοινωνία

Email

aggeo@otenet.gr

Διεύθυνση

Γ. Φάτση 1, Αλυκές, Βόλος

Επικοινωνήστε μαζί μας για:

  • Ιατρικά ραντεβού/εξετάσεις
  • Ερωτήσεις νοσηλείας
  • Θέματα ιατρικής φύσεως
Skip to content